3 εξαιρετικές λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα, για το ανδρικό ντύσιμο

0

Πολλοί άνδρες είναι επιφυλακτικοί με το κόκκινο και διστάζουν να το ενσωματώσουν στο ντύσιμο. Η αλήθεια είναι οτι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή όσον αφορά τις λεπτομέρειες και αυτό θα αποδείξουμε σήμερα.

Νέα μελέτη του Journal of Personality and Social Psychology αναφέρει ότι η πλειοψηφία των γυναικών βρίσκει ελκυστικούς τους άνδρες που σχετίζονται με το κόκκινο, καθώς συνδέεται με την επιθυμία.

Ας μην ξεχνάμε οτι στην κινέζικη κουλτούρα, το χρώμα αυτό συμβολίζει την τύχη και την ευημερία. Πάμε να δούμε τις 3 λεπτομέρειες που σας προαναφέραμε.

Κόκκινη γραβάτα

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που συνδέεται με την δύναμη, για αυτό και πολού επιφανείς άνδρες το χρησιμοποιούν στην γραβάτα. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα σχέδια που θα μπορούσαμε να επιλέξουμε, ένα εκ των οποίων είναι το παρακάτω.

Luigi Bianchi Mantova

Κόκκινες κάλτσες

To sockless είναι μια κυρίαρχη τάση για άνοιξη και καλοκαίρι, αλλά το φθινόπωρο μας ωθεί και πάλι στην χρήση των καλτσών. Αν θέλετε να “σπάσετε” τον μονο χρωματισμό, ιδού ένας πολύ καλός τρόπος.

G.H. Bass

Κόκκινο μαντήλι

Αν θέλετε να δώσετε προσωπικότητα στο κοστούμι, ένα κόκκινο μαντήλι με λευκά μοτίβα είναι ιδανική περίπτωση και θα κάνει αμέσως την διαφορά. Ειδικά στην περίπτωση του ριγέ κοστούμιου, ταιριάζει ιδανικά.

House Of Fraser Howick

tsitsos_ανδρικό_ντύσιμο_2015

Share.

About Author