3 εύκολοι τρόποι για να κρατάει η βαφή σας περισσότερο

0

Όταν βγαίνετε από το κομμωτήριο το λαμπερό χρώμα των μαλλιών σας, μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε στην κορυφή του κόσμου. Αλλά γρήγορα μέσα σε λίγες εβδομάδες,χάνει τη λάμψη του και χρειάζεται ανανέωση ξανά.

Η συντήρηση είναι μια διαδικασία χρονοβόρα, ακριβή κι ενοχλητική κυρίως όταν αρχίζουν να εμφανίζονται οι γκρίζες τρίχες. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν το χρώμα σας να εξασθενίσει, όπως για παράδειγμα οι περιβαλλοντικοί παράγοντες. 

Κάνοντας μικρές αλλαγές στη καθημερινή περιποίηση των μαλλιών σας, όμως, μπορείτε να κάνετε το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο – και αν αρχίσει να ξεθωριάζει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θεραπείες για να το φρεσκάρετε. Πάρτε την τύχη του χρώματος των μαλλιών σας στα χέρια σας με τα παρακάτω εγκεκριμένα κόλπα.

Σταματήστε να τα λούζετε τόσο συχνά

Όσο πιο συχνά λούζετε τα μαλλιά σας, τόσο πιο γρήγορα φεύγει και η χρωστική ουσία. Κρατήστε το χρώμα σας φρέσκο ​​με το λούσιμο κάθε δεύτερη ημέρα ή κάθε τρίτη μέρα. Αν τα μαλλιά σας φαίνονται βρώμικα ή λιπαρά, χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για βαμμένα μαλλιά για να απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα στις ρίζες και να προσθέτει όγκο.

Αποτέλεσμα εικόνας για λουσιμο

Ξεπλύντε τα μαλλιά σας με κρύο νερό

Το ζεστό ντους μπορεί να είναι πολύ χαλαρωτικό, αλλά μπορεί επίσης να κάνει σοβαρή ζημιά σε βαμμένα μαλλιά. Αυτό συμβαίνει γιατί το ζεστό νερό ανοίγει τον θύλακα της τρίχας, κάνοντας τα μαλλιά επιρρεπή στην ξηρότητα και το σπάσιμο και επιτρέπει στο χρώμα φύγει.

Σχετική εικόνα

Χρησιμοποιήστε ένα conditioner για βαμμένα μαλλιά

Ακριβώς όπως θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε και conditioner που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το χρώμα. Ένα conditioner για βαμμένα μαλλιά σφραγίζει το θύλακα της τρίχας και κλειδώνει το χρώμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για λουσιμο με conditioner

Content by AD prestige

Share.

About Author