3 τρόποι για να επιλέξετε αξεσουάρ που θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο λεπτή

0

Η κάθε γυναίκα θέλει να ξέρει με ποιο τρόπο θα φαίνεται πιο αδύνατη και πιο λεπτή πάντα. Δυστυχώς, κάποιες καταφεύγουν σε εξαντλητικές δίαιτες βλάπτοντας το σώμα και την υγεία τους.

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μια γυναίκα να ξέρει πως να φαίνεται διαφορετική με τα σωστά εργαλεία, δηλαδή τα ρούχα και τα αξεσουάρ μόδας. Για το λόγο αυτό, ας δούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πως τα αξεσουάρ θα σας ”αδυνατίσουν”.

Τα κοσμήματα

Τα κοσμήματα μπορούν είτε να τονίσουν το σχήμα του σώματός σας ή να κρύψουν τις ατέλειες σας. Φορώντας τολμηρά χρώματα και glam πινελιές θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Αν είστε μετρίου αναστήματος  ένα μακρύ κολιέ θα σας δώσει ύψος. Ενώ αν επιθυμείτε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα επιλέξτε  κολιέ με κρεμαστό κόσμημα που θα σταματά στο ντεκολτέ.

necklace statement

Οι petite γυναίκες που φορούν ογκώδη και βαριά βραχιόλια, έχουν την τάση να φαίνονται ακόμη πιο μικροσκοπικές. Από την άλλη, αν είστε ψηλή και έχετε μακριά χέρια, τα βραχιόλια αυτά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξουν το στυλ σας και να κάνετε τα χέρια σας λιγότερο αισθητά.

Slimmer with jewelry

Οι τσάντες

Αν είστε μικροκαμωμένη και αγαπάτε τις τεράστιες τσάντες, δυστυχώς, κάνετε το σώμα σας να φαίνεται μικρό σε σύγκριση με τη μεγάλη τσάντα.

Dress slimmer with bags

Ζώνες

Οι ζώνες λειτουργούν με δύο τρόπους. Δείχνουν λεπτότερη τη μέση μας αλλά και δίνουν καμπύλες σε ένα μονοκόμματο φόρεμα.

Look slimmer with belts

 Content by AD prestige

Share.

About Author