4 συμβουλές ντυσίματος για τους μυώδεις άνδρες

0

Οι κανόνες της μόδας δεν ισχύουν για όλους και ο καθένας μας είναι ξεχωριστός. Αυτό σημαίνει οτι καλό είναι να υιοθετήσει το στύλ που του αρμόζει, έτσι ώστε να αναδεικνύει τα θετικά του χαρακτηριστικά. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τους μυώδεις άνδρες και τι πρέπει να κάνουν για να δείχνουν κομψοί όσον αφορά το ντύσιμο τους.

tsitsos_ανδρικό_ντύσιμο_2015

Να μην είναι κολλητά πάνω σου. Δοκίμασε ένα νούμερο μεγαλύτερο

Καλαβαίνουμε οτι η δουλειά που κάνεις στο γυμανστηριο, πρέπει να φανεί. Κάνε υπομονή για την παραλία, δεν χρειάζονται κολλητές μπλούζες.

Ένα νούμερο μεγαλύτερο είναι οτι πρέπει για να μην μοιάζεις με τον Schwarzenegger στον εξολοθρευτή. Να είσαι σίγουρος οτι οι κυρίες θα το εκτιμήσουν.

Φόρα την Henley μπλούζα

Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο τύπος μπλούζας με λαιμόκοψη και τα 3 κουμπιά απο κάτω. Θεωρείται ιδανικός για άνδρες αυτού του σωματότυπου και είναι αρκετά κομψή.

 

Men's Henley Tops

mango man Henley cotton t-shirt - Click to buy topman White Textured Grandad Collar Long Sleeve T-Shirt - Click to buy SAVE KHAKI UNITED Cotton-Blend Henley T-Shirt - Click to buy SCHIESSER Long-Sleeved Cotton-Jersey Henley T-Shirt - Click to buy

Κάντο όσο πιο απλό γίνεται

Όσα γράφουμε για το ντύσιμο δεν ταιριάζουν σε όλους. Για παράδειγμα το layering δεν θα κολακεύσει έναν μυώδη άνδρα. Υφάσματα όπως το κασμίρ και το μερίνο θα κρατήσουν την σωστή θερμοκρασία χωρίς να σα κάνουν να φαίνεσαι υπερβολικός.

 

Muscular Men's Clothing

uniqlo MEN CASHMERE CREW NECK SWEATER - Click to buy uniqlo MEN EXTRA FINE MERINO CREW NECK SWEATER - Click to buy REIGNING CHAMP Stadium Shell Bomber Jacket - Click to buy reiss WHISPER SUEDE COLLARED JACKET - Click to buy

Βάλε τη ζώνη σου

Η ζώνη είναι ένα κομμάτι που δείχνει πιο λεπτή την μέση, οπότε βελτιώνει την όψη ενός ογκώδους κορμιού. Άσε που δένει υπέροχα με ένα καλό ζευγάρι παπούτσια.

Muscular Men's Accessories

RRL 4cm Brown Terrance Distressed Leather Belt - Click to buy mango Suede belt - Click to buy DRAKE'S 8cm Herringbone Wool, Silk And Linen-Blend Tie - Click to buy REISS TORRES MOTTLED WEAVE TIE - Click to buy
Share.

About Author