Η Celine Dion κάνει υψηλή ραπτική!

0

Αν υπάρχει ένα άτομο που κάνει ζωάρα στο Couture Fashion Week, αυτή είναι η Celine Dion. Ναι, σωστά ακούσατε. Η τραγουδίστρια του My Heart Will Go On (Ωωω Jack…), έχει μπει δυναμικά στο χώρο της υψηλής ραπτικής και έχει εμπνευστεί το δικό της hashtag #celinetakescouture εξαιτίας όλου αυτού.

Ενώ οι stars του Street Style παλεύουν για την τέλεια φωτογραφία για τους λογαριασμούς τους στο Instagram, η Dion στριφογυρνάει από εδώ κι από εκεί σαν μεθυσμένη πεταλουδίτσα, ποζάροντας πάνω σε αμάξια, προσφέροντας ένα υπέροχο σόου για τις κάμερες.

dion4

Οι πόζες της της κέρδισαν μια θέση στη πρώτη σειρά των catwalks δίπλα στην Anna Wintour και τον Hamish Bowles. Η Celine Dion βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα couture geek, που σημαίνει ότι ξέρει ότι το βάρος των λεπτοκεντημένων φορεμάτων Versace που φοράει καθώς και οι σιφόν ρίγες του Giambattista Valli κάθονται στους ώμους της επειδή σε όλα αυτά τα χρόνια περιοδειών φοράει αποκλειστικά υψηλή ραπτική στις εμφανίσεις της.

dion2

 

Η Αμερικάνικη Vogue δηλώνει πως η Dion δεν φοράει τα outfits απευθείας από την πασαρέλα, αλλά καθοδηγεί τα ατελιέ να διαμορφώσουν τα φορέματα ώστε να είναι κατάλληλα για να φορεθούν επί σκηνής. Ειδικές κολλητικές ταινίας εφαρμόζονται στα πλαϊνά των φορεμάτων ώστε να μπορεί η καλλιτέχνιδα να αναπνεύει καθώς ερμηνεύει αλλά και να μπορεί να αλλάζει γρήγορα τις εμφανίσεις της. Κάθε λεπτό έχει μελετηθεί με λεπτομέρεια.

dion

Για την ψύχωση της με την υψηλή ραπτική, η Celine Dion δηλώνει ότι τα ρούχα την ακολουθούν και όχι αυτή εκείνα. Δεν ακολουθεί τα ρούχα.

Share.

About Author