6 απίστευτες beauty χρήσεις της βαζελίνης

0

Αν και έχετε πάντα εμμονή με τα τελευταία και καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει λίγο να τα αγνοείσετε και να επικεντρωθείτε σε κάτι ίσως πιο ωφέλιμο και σίγουρα ανέξοδο.

Η βαζελίνη είναι μια κρέμα θαύμα και ήρθε η ώρα να μάθετε, ότι δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί μόνο για εγκαύματα και για κάποιο εξάνθημα! Αντίθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βαζελίνη, εξοικονομώντας χρήματα,  στο καθημερινό σας μακιγιάζ και να υιοθετήσετε χρήσιμα κόλπα.

Αντί για μάσκαρα

Αν δεν αγαπάτε τη μάσκαρα, αλλά εξακολουθείτε να ποθείτε μεγάλεςι βλεφαρίδες, χρησιμοποιήστε τη βαζελίνη για να γυαλίζουν αλλά και για να τις βοηθήσετε να αναπτυχθούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για βαζελινη βλεφαριδες

Σκασμένες φτέρνες

Βάλτε μια γενναιόδωρη ποσότητα βαζελίνης σε στεγνά πόδια κι ένα ζευγάρι κάλτσες και αφήστε τα όλο το βράδυ για σούπερ λείο δέρμα το επόμενο πρωί.

Αποτέλεσμα εικόνας για βαζελινη φτερνες

Φυσική λάμψη

Ταμπονάρετε λίγη βαζελίνη στα ζυγωματικά, στη τη γέφυρα της μύτης σας και κάτω από τα φρύδια για μια φυσική, διακριτική γυαλάδα.

Σχετική εικόνα

Αποτρέψτε τα σημάδια από το κάψιμο

Αν κατά λάθος καείτε με ένα σίδερο για μπούκλες, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα βαζελίνης πάνω από την πληγή για να ελαχιστοποιηθεί η μελλοντική ουλή.

Αποτέλεσμα εικόνας για βαζελινη καψιμο

Ενυδατική κρέμα προσώπου

Η βαζελίνη είναι πραγματικά η καλύτερη ενυδατική κρέμα και κάνει θαύματα στο αφυδατωμένο δέρμα σε ξηρές καιρικές συνθήκες.

Αποτέλεσμα εικόνας για βαζελινη προσωπο

Ξηρά χείλη

Λειτουργεί ως μια σούπερ αλοιφή για ξερά χείλη.

Σχετική εικόνα

Content by AD prestige

Share.

About Author