5 κανόνες για να ντυθείς σωστά (pics)

0

Οι κανόνες δεν είναι για να μας καταπιέζουν, αλλά για να οριοθετούν την λεπτή γραμμή ανάμεσα στο στύλ και το λάθος. Πάμε να δούμε πέντε απ αυτούς!

1. Πρόσεχε την εφαρμογή στο κοστούμι

Η σωστή εφαρμογή και το μήκος του παντελονιού είναι σημεία κλειδιά για κάθε κοστούμι. Αγόρασε τουλάχιστον ένα double breasted. Θυμίσου να κουμπώσεις μόνο το πρώτο κουμπί και είσαι έτοιμος. Μην ξεχνάς: Classic is fantastic!

Gieves & Hawkes

2. Επένδυσε στα σωστά ρολόγια

Δεν σας παροτρύνουμε να ξοδέψετε μια περιούσία για πολλά διαφορετικά ρολόγια, δύο αρκούν για αρχή. Ένα casual κι ένα πιο επίσημο με formal λεπτομέρειες. Σκέψου πράκτικα, πρόσεχε τα υλικά κράτησε το μέγεθος γύρω στα 40mm.

Vertex

3. Φόρα τα jeans με αυτοπεποίθηση

Baggy ή slim fit καμία σημασία δεν έχει, σημασία έχει να το στηρίζεις. Συνιστούμε dark denim ή raw και καλή ποιότητα στο πανί για να το ευχαριστηθείς. Βάλε τα sneakers σου και δεν θα το μετανιώσεις!

A.P.C

4. Τα παπούτσια είναι το παν

Είναι το φετίχ των περισσότερων gentleman και ένα θέμα που αξίζει να μελετήσετε. Brogues, loafers και ένα κλασσικό derby είναι στύλ που πρέπει οπωσδήποτε να έχετε την διάθεση σας για να εναλλάσετε σωστά τα στύλ. Μην υπερβάλετε με την σόλα και προσοχή στην μύτη του παπουτσιού, ποτέ τετράγωνη ή μυτερή.

Grenson

5. Να έχεις όλα τα basic πουκάμισα

Βρείτε το κολάρο που ταιριάζει με ή χωρίς γραββάτα και αποκτήστε όλα τα  basic χρώματα. Αποφύγετε τα έντονα στοιχεία και τις υπερβολες, δεν ταιριάζουν στην φιλοσοφία του πουκάμισου.

Turnbull & Asser

Share.

About Author