5 λόγοι που στα κορίτσια αρέσουν τα κακά παιδιά

0

Το ήξερες ότι στα περισσότερα κορίτσια αρέσει να βγαίνουν με βλάκες; Από τον James Dean μέχρι τον James Bond, οι γυναίκες πάντα είχαν μια αδυναμία για τα κακά αγόρια. Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες έλκονται από κακά παιδιά από τη φύση τους.

Παρακάτω σας παραθέτουμε 5 λόγους για τους οποίους τα κορίτσια προτιμούν τα κακά αγόρια.

1.Τα κακά αγόρια είναι σαν τις γάτες

Όταν μία γάτα σε αγαπάει ή έστω σε συμπαθεί, θεώρησε το τιμή σου. Αν όμως, την κοιτάξεις με λάθος τρόπο αυτή θα αγριέψει και απομακρυνθεί από εσένα. Από την άλλη πλευρά, ένα αγόρι που είναι καλός με όλους, είναι σαν ένα φιλικό σκυλί. Όπως ένα φιλικό σκυλί, λοιπόν, θα γλείψουν το καθένα που θα τους το επιτρέψει. Στις γυναίκες αρέσει αυτή η προσοχή που θα τους δείξει ένας άνδρας που σπάνια ενδιαφέρεται για κάποια.

badboy

2.Τα κακά αγόρια είναι πιο ελκυστικά

Τα κακά αγόρια είναι πάντα τρομερά ελκυστικοί. Ερευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι με σκοτεινή προσωπικότητα είναι φυσικά πιο ελκυστικοί από τους υπόλοιπους. Τα αγόρια με σκοτείνο χαρακτήρα είναι πιο συμπαθείς, η γλώσσα του σώματος τους αποπνέει αυτοπεποίθηση και είναι πιο όμορφοι φυσιογνωμικά.

3.Δεν χρειάζονται δεσμεύσεις 

Αν ένα κορίτσι βγει έξω με ένα κακό αγόρι, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμη κατά βάθος για κανενός είδους σχέση, βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη. Δεν είναι κακό να φοβάται κάποιος τη δέσμευση αν βρίσκεσαι σε τέτοια φάση. Έρευνες έχουν δείξει ότι ο λόγος που οι γυναίκες προτιμούν συχνά κακά αγόρια από τα πραγματικά καλά παιδιά είναι διότι τα κακά παιδιά φαίνονται αληθινά πιο συναρπαστικά και περιπετειώδη. Τα κακά αγόρια είναι τέλεια όταν απλά θες μια ξεπέτα και είναι απόλυτα φυσικό να σε ελκύουν. Αλλά αν ψάχνεσαι για σοβαρή σχέση, καλύτερα να στραφείς σε ένα καλό παλικάρι που θα σε προσέξει…

badboy2
4.Φταίνε οι γυναικείες ορμόνες

Αν πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει τα γλυκά μάτια σε ένα κακό αγόρι σε ένα μπαρ, μπορείς να ρίξεις το φταίξιμο στις ορμόνες σου. Ακόμα κι αν είσαι αναποφάσιστη ή απλώς δεν ενδιαφέρεσαι να κάνεις παιδιά, οι ορμόνες της ωορηξίας σου μπόρουν να σε κάνουν να μπερδέψεις ένα κακό παιδί για τον καλύτερο μπαμπάκα μωρών. Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Personality το 2014, οι ορμόνες της ωορηξίας κάνουν τις γυναίκες να βλέπουν ως πιο “σέξι” και πιο “κυρίαρχους” άνδρες ως πιθανώς καλύτερους συντρόφους και πατέρες σε σχέση με τους λιγότερο σέξι και προφανώς πιο έμπιστους άνδρες.

5. Έχουν περισσότερη πλάκα

Τα κακά αγόρια είναι διαβολάκια και ξέρουν πώς να περνάνε καλά. Οι γυναίκες που αδυμονούν για αδρεναλίνη δεν διστάζουν να ζήσουν επικίνδυνα χωρίς να υποστούν κακό. Τα καλά παιδιά δεν μπορούν να συναγωνιστούν με ένα άγριο κακό αγόρι…

Share.

About Author