5 πράγματα για τα οποία αδιαφορούν οι δυναμικές γυναίκες

0

Μια δυναμική γυναίκα είναι σπάνιο εύρυμα. Ξέρει να παλεύει γι’αυτά που θέλει, είναι πανέξυπνη και είναι ικανή να κόψει ατσάλι αν την προκαλέσεις.

Μια τέτοια γυναίκα, αν την βρεις, πάλεψε με νύχια και με δόντια για να την κρατήσεις γιατί πραγματικά δεν βρεις άλλη όσο ζεις! Είναι αντικομφορμίστριες και δεν τους αρέσει να ζουν τη ζωή με το βιβλίο και να συμβιβαστούν στις οπισθοδρομικές αντιλήψεις της κοινωνίας για τις γυναίκες.

confident

Πάρτε μια γεύση από μερικά πράγματα για τα οποία οι πραγματικά δυναμικές γυναίκες δεν σκοτίζονται:

 1. Δεν τους νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι
  Είναι φτιαγμένες από συγκεκριμένη πάστα και είναι περήφανες γι’αυτό. Δεν τους ενδιαφέρει να αλλάξουν αυτό που είναι για να γίνουν αρεστές στους άλλους.
 2. Δεν τους απασχολεί η άποψη της κοινωνίας για το “τέλειο σώμα”
  Νιώθουν άνετα μέσα στο πετσί τους και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Κατανοούν ότι κάθε σώμα και κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική δομή από κάποιο άλλο και ξέρουν ότι το να συμβιβαστείς με τις ουτοπικές πεποιθήσεις της κοινωνίας για το “τέλειο σώμα” είναι… εμ.. ουτοπικό.
 3. Δεν είναι fashion victims
  Τον μόνο κανόνα που ακολουθούν οι δυναμικές γυναίκες είναι το εξής: για να φοράς μπικίνι, έχεις σώμα μπικίνι.confident2
 4. Είναι ανοιχτές στο να μαθαίνουν νέα πράγματα
  Ενώ έχει αρκετή αυτοπεποίθηση στο να σε προκαλέσει σε μια συζήτηση απόψεων και γνώσεων, δεν θα επιμείνει πάνω σε θέματα για τα οποία δεν γνωρίζει.
 5. Θα τελειώσουν μια τοξική σχέση
  Δεν θα κάτσουν να χαραμίσουν τον εαυτό τους. Ξέρει τι τους αξίζει και δεν θα σπαταλήσουν τον χρόνο τους σε κάτι λιγότερο από αυτό που θέλουν.
Share.

About Author