5 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις κάποιον που δεν ήταν ποτέ δικός σου

0

Μέχρι τώρα οι περισσότερες έχετε συναντήσει ένα πρόσωπο που θεωρούσατε ότι είναι αυτό που ψάχνετε. Αισθάνεστε τον εαυτό σας πλήρη και λαμπερό, όταν είστε μαζί και άδειο όταν είναι μακριά. Υπάρχει όμως κάτι λάθος σε όλο αυτό το παραμύθι.

Μπορεί να αγαπάτε κάποιον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κι εκείνος έχει τα ίδια συναισθήματα με εσάς . Σκεφτείτε, μπορείτε να χάσετε κάτι που ποτέ δεν ήταν δικό σας;

Μπορείτε να αγαπήσετε ένα άλλο πρόσωπο

Μην σταματάτε να πιστεύετε στην αγάπη μόνο και μόνο επειδή κάποιος δεν σας την έδωσε όπως σας άξιζε. Όλοι χάνουν ένα μεγάλο έρωτα κάποια στιγμή. Βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε παρακάτω. Ίσως βρείτε κάποιον, που θα σας αγαπήσει δυνατά και θα είναι πραγματικά δικό σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για another love

Η απόρριψη σας προετοιμάζει για τη ζωή

Είναι χάλια, και πονάει. Η καρδιά σας θυμάται  ξανά και ξανά το αρχικό σοκ της συνειδητοποίησης ότι κάποιος που αγαπήσατε πολύ δεν ήταν ποτέ δικός σας. Μπορείτε να γίνετε ισχυρότερη, όταν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε επιζήσει χωρίς το πρόσωπο που νομίζατε ότι δεν θα μπορούσατε να ζήσετε χωρίς αυτό.

Αποτέλεσμα εικόνας για smile woman

Η πραγματική αγάπη δεν είναι εγωιστική

Δεν πρέπει να σκέφτεστε ένα άτομο που υποβαθμίζει τα όνειρα σας, δεν σας υπολογίζει, έχει άλλες προτεραιότητες και ακυρώνει κάθε προσπάθεια που κάνετε για να είστε καλύτερα μόνο και μόνο για την ευχαρίστησή του.

Αποτέλεσμα εικόνας για egwismos

Μην ζείτε με ψευδαισθήσεις

Αφήστε τον να φύγει ή φύγετε. Αξίζετε καλύτερα από κάποιον που σας βλέπει σαν πιόνι. Η αληθινή αγάπη σημαίνει ίδια συναισθήματα. Αν δεν υπάρχουν, αυτό δεν θα αλλάξει. Σταματήστε να λέτε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ανεκπλήρωτος έρωτας

Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας

Ποτέ μην πείτε στον εαυτό σας φράσεις όπως, «εγώ ποτέ δεν τον αγάπησα. Τα ψέματα στον εαυτό σας, θα το κάνει χειρότερο. Αντ ‘αυτού, πάρτε μείνετε μόνη ή κάντε βόλτα για να εξετάσετε τα συναισθήματά σας.Βγείτε από μια τοξική κατάσταση.Δώστε έμφαση στην ζωή σας, όχι στη δική τους. Εστιάστε στις προκλήσεις που εσείς και μόνο εσείς περιμένουν. Αναγνωρίστε ότι δεν μπορείτε να κατασκευάσετε την αγάπη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για κοροιδευετε τον εαυτό σας

Content by AD prestige

Share.

About Author