5 πράγματα που προσέχουν πάντα οι άνδρες πάνω σας

0

Οι περισσότερες από εμάς πλέον κάνουμε τα πάντα για να είμαστε ακαταμάχητες αλλά και σέξι έτσι ώστε να αρέσουμε στον αγαπημένο μας. Δεν θα θέλατε να ξέρετε τι είναι αυτό που προσέχουν πάντα οι άνδρες πάνω μας;

Για πάμε να δούμε ποια είναι αυτά:

1. Τα χείλη σου

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα χείλη πάνω σε μία γυναίκα είναι το πιο ελκυστικό στοιχείο πάνω της και σε δεύτερο παράγοντα έρχεται το χρώμα των χειλιών σου. Σίγουρα το φλογερό κόκκινο δεν έχει άδικα την πρωτιά γιατί είναι μυστηριώδες αλλά και ακαταμάχητα σέξι.

2. Το βλέμμα σου.

Όταν μιλάμε σε κάποιον τα μάτια μας λένε πολλά περισσότερα απ τα λόγια.  Το πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει μπορεί να το καταλάβει μόνο και μόνο από το βλέμμα σου! Σίγουρα λοιπόν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, οπότε με ένα έντονο βλέμμα θα περάσεις τα μηνύματα που θέλεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για vlemma

3. Τα αστραφτερά λευκά σου δόντια.

Το όμορφο σου χαμόγελο θα το ερωτευόταν κάθε άντρας! Είναι το στοιχείο φετίχ που σε κάνει να λάμπεις ακόμα και χωρίς μακιγιάζ. Τώρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι περιποιούνται τα δόντια τους με μια συχνή επίσκεψη στον οδοντίατρο γιατί τα κίτρινα και θαμπά δόντια δεν ελκύουν κανέναν.

4. Χαμογέλασε!

Το να χαμογελάς με την καρδιά σου σημαίνει χαρούμενο πρόσωπο. Ένα όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπο σου σε κάνει πιο όμορφη και εμφανίσημη. Σίγουρα με ένα χαμόγελο θα εμπνέεις και περισσότερη αυτοπεποίθηση!

5. The hips don’t lie.

Σίγουρα οι γλουτοί είναι από τα νούμερο 1 σημεία που προσέχουν οι άντρες πάνω σου αλλά δεν μετράει απαραίτητα το μέγεθος, αρκεί να είναι γυμνασμένα και καλοσχηματισμένα!

Αποτέλεσμα εικόνας για hips

Share.

About Author