5 σημαδια που δείχνουν ότι πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα απο τα social media

0

Μήπως τα social media έχουν επηρεάσει με τέτοιο τρόπο τη ζωή σου, που κάνεις τα πάντα για μια φωτογραφία στο Instagram ;

Σύμφωνα με έρευνες οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την τεχνολογία σαν μέσον για να γίνουν διάσημοι, νιώθουν ότι έτσι αποκτάει η ζωή τους σημασία και αισθάνονται σπουδαίοι μέσα από αυτό.

Πως θα καταλάβεις όμως ότι ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα;

#1. Επισκέπτεσαι ένα μέρος μονάχα για τις φωτογραφίες που θα ανεβάσεις. Η διαδραστικότητα που έχουν τα social media σε επηρεάζουν με τέτοιο τρόπο που θα ζηλέψεις ακόμη και τον φίλο σου που ανέβηκε στο Kilimanjaro για να κάνει την ανάβαση της χρονιάς και φυσικά να βγάλει selfie.

#2. Οι followers σου έχουν σχηματίσει μία τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που είσαι στην πραγματικότητα! Πραγματικά σκέψου την μέρα που δεν θα σου κάνουν add τόσα άτομα στο facebook και πόσο ασήμαντη θα νιώσεις ξαφνικά.

Γι’ αυτό και επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες μας και ανεβάζουμε συνέχεια selfies, για να δουν οι άλλοι πόσο καλά είμαστε. Η εικόνα αυτή όμως μπορεί να είναι λανθασμένη!

#3. Θέλεις να έχεις τέλεια μαλλιά και μακιγιάζ για να πας ακόμα και μέχρι το περίπτερο. Που ξέρεις τι θα προκύψει ; Mπορεί να χρειαστεί να βγάλεις μία selfie…. Να είσαι απροετοίμαστη;

#4. Περνάς τον περισσότερο χρόνο σου σερφάροντας στο ίντερνετ ενώ χάνεις σημαντικά πράγματα από την ζωή σου. Είσαι για δείπνο και περνάς το βράδυ σου βλέποντας τα snaps των άλλων και προσπαθείς να κάνεις το τέλειο check in ενώ είσαι μία ώρα συγκεντρωμένη πάνω από το κινητό σου.

#5. Μιλάς στους φίλους σου μόνο με μηνύματα και GIFs ενώ η ορθογραφία σου από το πολύ greeklish έχει αλλάξει καταστροφικά! 🙂

606177fdd67cff947db0ad66afc8fb35

Content by AD prestige

Share.

About Author