5 υπέροχοι καναπέδες, για κάθε στυλ διακόσμησης

0

Αν μας διαβάζετε συχνά, θα έχετε καταλάβει οτι ο καναπές είναι το αγαπημένο μας θέμα της ενότητας decoration. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με την αρμονία και την χαλάρωση, για το σώμα και του νου. Δύναται να μας ωθεί σ αυτές τις μικρές στιγμές ευεξίας, σε συνδυασμό με μουσική που τέρπει την ακοή. Είναι η φωλιά που χρειάζομαι για την ταινία που αγαπώ.

Η Calia Italia είναι μια μπράντα που χαρακτηρίζει όλα τα παραπάνω. Σε γοητεύει απ την γενική εικόνα ενός καναπέ, έως την πιο κομψή λεπτομέρεια. Σε προδιαθέτει με τα υπέροχα υφάσματα και τις αισθητηριακές τους προεκτάσεις.

Είναι το χρυσό βέλος στη φαρέτρα του διακοσμητή και το σήμα κατατεθέν του καθιστικού. Τα δύο πρώτα μοντέλα που θα δείτε στην παρακάτω παρουσίαση, είναι εμπνευσμένα απ το δύο θεμελιώδεις σχολές της εν λόγω τέχνης. Τα σχέδια των belle epoque και art nouveau, πραγματικά μας κατέπληξαν και τραβούν αμέσως την προσοχή σ έναν χώρο. Όσο για τα υπόλοιπα μοντέλα, ενθουσιαστήκαμε ιδιαίτερα με τις ποιότητες και το επίσης εξαιρετικό design.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για μια σειρά που αναμφισβήτητα ξεχωρίζει και ανεβάζει κατακόρυφα το κύρος σε οποιοδήποτε οικιακό ή εργασιακό περιβάλλον. Θα τα βρείτε φυσικά στο Descelto, στον Πύργο:

Belle epoque

Art Nouveau

Materfamilias daybed

Elisir

Foster

Quint Essenza

Genius Loci

Matheola

Mater familias

Share.

About Author