5 χρυσοί κανόνες διακόσμησης από την την Jayne Min: Την πιο cool fashion designer !

0

Μία από τις καλύτερες στυλίστριες μόδας, η Jayne Min απ το Los Angeles μοιράζεται μαζί μας συμβουλές για το πως θα διατηρήσουμε το σπίτι μας πάντα stylish! Είναι απ τις πιο διάσημες blogger και την παρακολουθεί ένα απίστευτα μεγάλο κοινό απο κάθε σημείο του πλανήτη.

Eίναι ένα κορίτσι νέο και πραγματικά cool που καταρρίπτει αρκετές μοντέρνες τάσεις που θέλουν το σπίτι “παραφορτωμένο” και γεμάτο από τεράστιες ντουλάπες με ρούχα. Όπως μας είπε “Τα μεγάλα παράθυρα γεμίζουν το δωμάτιο με φως και μας δίνουν ζωή και θετική ενέργεια!”

Για να δούμε όμως τους 5 κανόνες της πιο αναλυτικά..

Κανόνας 1ος. Μην σκέφτεσαι συνέχεια την διακόσμηση, το πρώτο συναίσθημα που λαμβάνεις όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι είναι το πόσο καθαρό είναι. Επίσης κάνε τον χώρο σου να δείχνει άνετος και πρακτικός και όχι τόσο εντυπωσιακός!

Open-plan homes present a tough design challenge: How do you segment one vast space? Min overcame this issue by using rugs in various colors and textures to visually separate each zone. 

Τα μεγάλα σε χώρο σπίτια αποτελούν μία σχεδιαστική πρόκληση. Χρησιμοποίησε χαλιά σε πολλά και έντονα χρώματα και με διαφορετικά μοτίβα για να ξεχωρίζεις τις περιοχές.

Κανόνας 2ος. Κάνε το σπίτι σου να σε χαλαρώνει και να σε κάνει χαρούμενο που βρίσκεσαι σε αυτό. Δώσε το δικό σου προσωπικό στοιχείο και ταίριαξε το lifestyle της δικής σου οικογένειας. Αν νιώθεις ότι το σπίτι σου σε κάνει να αποδρας από την καθημερινότητα, τότε τα κατάφερες σωστά!

Concerned about styling luxury pieces within reach of little hands? Invest in wall hangings or lighting, like a statement tube chandelier or bright artwork. 

Κανόνας 3ος. Η ατμόσφαιρα είναι το παν! Είναι πολύ σημαντικό να έχει το σπίτι σου τον σωστό φωτισμό και ήρεμη χαλαρωτική μουσική. Αυτό μπορείς να κάνεις όταν δεν έχεις κάποιο κερί να κάψεις και χρειάζεσαι suspense!

Κανόνας 4ος.. Ρύθμισε κάθε μορφή και λειτουργία του σπιτιού σου. Μην αφήνεις ποτέ ρούχα έξω από την ντουλάπα και γύρω στις καρέκλες και τους καναπέδες! Επίσης προτίμησε κλασικά κομμάτια για την τραπεζαρία σου που θα το κάνουν να φαίνεται πιο ακριβό!

Much like the luxurious yet laidback designs she's known for, Kayne's home adheres to a warm neutral color palette with warm white walls and woven accents. 

Κανόνας 5ος. Βάλε σε κάποιο σημείο που επιθυμείς, ενθύμια που έχεις μαζέψει από τα ταξίδια σου. Θα είναι ένας χώρος πολύτιμος για σένα, κάτι σαν το προσωπικό σου μουσείο!!

Naturally, fashion accessories dot Neely's home, such as lines of designer shoes and a mannequin topped with a vintage fur. 

Content by AD prestige

Share.

About Author