6 αποτελεσματικοί τρόποι για την καταπολέμηση της ακμής φυσικά

0

Υπάρχουν τόσοι τρόποι για την καταπολέμηση της ακμής με φυσικό τρόπο, που θα αναρωτιέστε γιατί ξοδεύετε τόσες ώρες και τόσα χρήματα στα καταστήματα για να βρείτε θεραπείες, οι οποίες δεν είναι πραγματικά αποτελεσματικές.

Μπορείτε να απαλλαγείτε από την ακμή, στο σπίτι χρησιμοποιώντας κάποιες φυσικές θεραπείες. Πολλοί έφηβοι αντιμετωπίζουν συνήθως την ακμή με πανικό.  Δοκιμάστε τις ακόλουθες λύσεις και δεν θα χάσετε.

Μέλι και λεμόνι

Η πιο αποτελεσματική και φυσική θεραπεία είναι το μέλι και λεμόνι. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να διώξετε την ακμή. Αυτή η θεραπεία είναι πολύ δημοφιλής και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανακατέψετε μια φέτα λεμόνι με το μέλι και να το εφαρμόσετε στο πρόσωπο. Τώρα, έχετε μια αποτελεσματική θεραπεία για την ακμή.

Αποτέλεσμα εικόνας για μελι και λεμονι στο προσωπο

Ατμός

Ο ατμός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την καταπολέμηση και της πιο ενοχλητικής ακμής.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ατμός στο προσωπο

Πάγος

Το παγωμένο νερό είναι μια μαγική θεραπεία της ακμής. Είναι εύκολο στη χρήση, κρατήστε λίγο πάγο στο πρόσωπό σας για λίγα λεπτά. Ο πάγος ανοίγει τους πόρους, μειώνει και εμποδίζει το δέρμα από τα βακτηρίδια.

Αποτέλεσμα εικόνας για παγωμένο νερό στο προσωπο

Μάσκες αργίλου

Ο άργιλος έχει κάτι κοινό με τον ατμό, καθαρίζει το δέρμα και απομακρύνει τις τοξίνες. Είναι εξαιρετικά ευχάριστος στο δέρμα και έχει πολλά οφέλη, ένα από αυτά είναι η καταπολέμηση της ακμής.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάσκες αργίλου στο προσωπο

Μάσκα προσώπου με γιαούρτι και αγγούρι

Γνωρίζατε ότι τα αγγούρια μπορούν να αποτρέψουν την ακμή; Τα αγγούρια περιέχουν ασκορβικό οξύ, που είναι πολύ αποτελεσματικό με τους ερεθισμούς του δέρματος και πρήξιμο. Επιπλέον, τα αγγούρια περιέχουν 95% νερό και ενυδατώνουν το δέρμα. Η μάσκα με γιαούρτι και αγγούρι, έχει αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες και μπορεί να ξεθωριάζει τα σημάδια ακμής και τα σημάδια γήρανσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάσκα προσώπου με γιαούρτι και αγγούρι

Υγιεινή διατροφή

Μερικές φορές η διατροφή σας μπορεί να είναι η κύρια αιτία της ακμής. Στην πραγματικότητα, πολλές ασθένειες είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής. Γι ‘αυτό φροντίστε να τρώτε υγιεινά σε καθημερινή βάση. Αποφύγετε το πρόχειρο φαγητό και εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φρούτα και λαχανικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Υγιεινή διατροφή

 Content by AD prestige

Share.

About Author