6 βήματα για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό δωμάτιο ξενοδοχείου

0

Η διαμονή σ ένα άνετο και καλαίσθητο δωμάτιο, είναι πολύτιμο μέρος της εμπειρίας ενός ταξιδιώτη. Παράλληλα αποτελεί μια πρόκληση για κάθε designer, αλλά και για τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που θέλει να εντυπωσιάσει και να ξεκουράσει τον επισκέπτη του.

Για το πολύ ενδιαφέρον αυτό θέμα, μιλήσαμε με τους ειδικούς του descelto και σας παραθέτουμε 7 χρήσιμα βήματα.!

To πρώτο βήμα είναι να λάβετε υπόψη σας την τοποθεσία του δωματίου και την χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιήσετε. Σκοπός είναι να σας βοηθήσουν στην σωστή προσέγγιση, για παράδειγμα ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στην θάλασσα, πρέπει να χαρακτηρίζεται απ τον κατάλληλο παλμό.

Κατά δεύτερον πρέπει να επιλέξετε τους χρωματικούς τόνους της οροφής και του πατώματος, γιατί σχετίζονται με την αίσθηση του χώρου. Θυμηθείτε, όσο πιο ψηλό είναι το ταβάνι, τόσο πιο σκούρο πρέπει να είναι το πάτωμα.

Το τρίτο και θεμελιώδες είναι ο προγραμματισμός των επίπλων και των δραστηριοτήτων που θα ωφελούν τον επισκέπτη. Σ αυτό το σημείο πρέπει να προσέξετε και να τοποθετήσετε τα αντικείμενα που σχετίζονται, το ένα κοντά στο άλλο.

Tip: Επίσης πρέπει να αναλογιστείτε πως η διάταξη τους στον χώρο επηρεάζει την ψυχολογία του επισκέπτη.

Στην συνέχεια ακολουθεί ο παράγοντας άνεση. Η ποιότητα κατασκευής του στρώματος και η τεχνολογία των υλικών, έχει τον πρωτεύοντα λόγο, με την πολυθρόνα και την καρέκλα του γραφείου να έπονται.

Tip: Επενδύστε στο κομμάτι αυτό και δείτε τα αστέρια στο trip advisor να πληθαίνουν.!

Το πέμπτο βήμα μεταφράζεται σε φώς. Εκτός απ την επιλογή “ζεστών” αποχρώσεων στα φωτιστικά, θυμηθείτε οτι πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν 3 διακόπτες κοντά στο κρεβάτι και το γραφείο.

Tip: Τοποθετήστε dimmer και δώστε την ελευθερία της έντασης στον επισκέπτη.

Τελευταίο βήμα είναι η επιλογή ενός ξεκάθαρου και κατά προτίμηση minimal σχεδίου, το οποίο δεν περιπλέκει διαφορετικές φιλοσοφίες διακόσμησης. Πρέπει να συνάδει με το στύλ όλου του συγκροτήματος, δημιουργώντας αρμονία.

Share.

About Author