6 κανόνες ομορφιάς από την πριγκίπισσα Νταϊάνα

0

Η μακιγιέζ της πριγκίπισσα Νταϊάνα είπε κάποτε, ότι εκείνη είχε να συνειδητοποιήσει τη δύναμη των μαλλιών και του μακιγιάζ, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται από κανέναν! Όσο όμορφη ήταν εμφανισιακά,  ήταν και εσωτερικά. Τα ξανθά μαλλιά της για το μπλε eyeliner συγκέντρωσε τη διεθνή προσοχή. Την ημέρα του γάμου της 17 εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο ήταν συντονισμένοι στην τελετή.  Εδώ, θα βρείτε μερικούς κανόνες ομορφιάς με τους οποίους έζησε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ακολουθούσε μια σωστή περιποίηση της επιδερμίδας

Είχε τo πιο απίστευτo δέρμα, δήλωσε ο στυλίστας της Greenwell, σε μια συνέντευξη.

Κοιμόταν καλά

Η έλλειψη ύπνου προκαλεί κάνει το δέρμα να φαίνεται χλωμό και κουρασμένο.  Επιπλέον, είναι σημαντικός ένας καλός βραδινός ύπνος, γιατί η στέρηση ύπνου προκαλεί στρες, το οποίο μπορεί να επιδεινώσει το δέρμα.

Έκανε τα πάντα με μέτρο

Εάν καπνίζετε, πίνετε ή να κάνετε κάτι με υπερβολή, θα καταστρέψετε το σημαντικότερο περιουσιακό σας στοιχείο την ομορφιά του δέρματός σας.

Έβαζε τη μάσκαρα από τις ρίζες των βλεφαρίδων

Ποτέ δεν έβγαινε από το σπίτι χωρίς άρωμα

Πάντα μα πάντα, φορούσε άρωμα, το οποίο θεωρούσε τεράστιο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας.

Ρίσκαρε με τα μαλλιά της

Το 1990, σε συνεργασία με το περιοδικό Vogue, ο φωτογράφος Patrick Demarchelier, ζήτησε από τον κομμωτή της να κάνει το αδιανόητο, να κόψει όλα τα μαλλιά της…

 Content by AD prestige

Share.

About Author