Μια χαρισματική γυναίκα βλέπει αλλιώς τη μόδα…

0

Ο καθένας μπορεί να γνωρίζει τις πιο hot ετικέτες και τάσεις. Ο καθένας μπορεί, εφόσον έχει χρήματα να τα αγοράσει, αλλά το πραγματικό στυλ σημαίνει κάτι περισσότερο.

Οι άνθρωποι που έχουν στυλ κάνουν τα πάντα να φαίνονται πάνω τους καταπληκτικά, αλλά ποτέ δεν φαίνεται να προσπαθούν και πολύ σκληρά γι’αυτό. Συνδυάζουν τα ρούχα με τρόπους που δεν είχατε σκεφτεί.

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, έχουμε συγκεντρώσει έξι συνήθειες που όλοι οι άνθρωποι με στυλ έχουν, και είναι πραγματικά πιο εύκολο απ ‘όσο νομίζετε.

Γνωρίζουν πολύ καλά αυτό που φοράνε

Η εμπιστοσύνη είναι πραγματικά το κλειδί. Είναι πάντα σίγουροι με αυτό που φοράνε. Ακόμα και αν η μπλούζα τους έρχεται σε αντίθεση με τη φούστα εκείνοι το γνωρίζουν.

f90dfcb0a9a2f43761cde85b51bc0613

Δεν διστάζουν να μπουν σε οποιοδήποτε κατάστημα

Αν δεν αντέχουν οικονομικά να να αγοράσουν κάτι από το κατάστημα, εκείνοι θα περιηγηθούν σαν να ανήκουν εκεί, μόνο και μόνο για να εμπνευστούν.

intro

Ντύνονται για τον εαυτό τους

Μπορεί να φαίνεται λίγο αντιφατικό, αλλά οι πιο μοντέρνοι άνθρωποι δεν ντύνονται για να αρέσουν. Δεν τους νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για τα ρούχα τους. Φορούν κάτι επειδή τους αρέσει κι αυτό είναι μέρος του στυλ τους.

milano-moc-rs16-9986-600x584

Δεν επιμένουν στις ετικέτες

Οι άνθρωποι με γνήσιο στυλ γνωρίζουν ότι οι μάρκες, δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να εξετάζει όταν ντύνεται.

fashion-revolution

Δεν ακολουθούν κάθε τάση

Συνήθως, το εξαιρετικά μοντέρνο τους κάνει να συμβαδίζουν με τις τάσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις ακολουθούν πιστά. Ξέρουν πως οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται.

fall_winter_2016_2017_fashion_trends_culottes

Εμπνέονται αλλά δεν αντιγράφουν

Η έμπνευση μπορεί να προέλθει από τόσα πολλά διαφορετικά μέρη: επιδείξεις μόδας,τηλεόραση, φωτογραφίες, στυλ του δρόμου. Υπάρχουν εκατομμύρια πιθανών πηγών! Οι μοντέρνοι άνθρωποι αγαπούν να εμπνέονται, αλλά δεν χρειάζονται ή δεν θέλουν να αντιγράψουν ένα στυλ. Ξέρουν πως να δημιουργήσουν το δικό τους.

37016ca6e97e3820ecd5eec777cf4670

Content by AD prestige

Share.

About Author