6 old-fashioned μυστικά για τους μοντέρνους ρομαντικούς…

0

Εντάξει αγόρια, αυτό είναι για εσάς (κυρίως), ωστόσο κορίτσια διαβάστε και μάθετε κι εσείς για το δικό σας καλό. Κυρίες και κύριοι, το εν λόγω άρθρο σας το αφιερώνω διότι έχω μπουχτίσει να βλέπω ψευτο-ρομαντικούς και πολύ απλά θέλω να γίνετε σέξι με την ουσιαστική έννοια του όρου.

Όλοι μπορούν να έχουν σώμα και όλοι μπορούν να έχουν πρόσωπο, ειδικά αν ο τρίτος ξάδελφος της μάνας σας είναι πλαστικός χειρούργος εξ Αθηνών. Το να έχεις πρόσωπο και σώμα πλέον δεν λέει κάτι σε εμάς τις γυναίκες. Αντίθετα, αυτό που μας έλκει είναι ο τρόπος σου.

Σας εκμυστηρευόμαστε λοιπόν αυτά τα 6 μυστικά για να γίνετε πραγματικά ακαταμάχητοι στο γυναικείο φύλλο:

1) Γνωρίζετε άτομα στον πραγματικό κόσμο – όχι στον εικονικό. Είμαστε τόσο προσηλωμένοι στα social media στις μέρες μας, που έχουμε συνυφάνει τις νέες γνωριμίες  ατόμων μέσω εφαρμογών γνωριμιών (βλέπε Tinder και μην μου το παίξεις θιγμένος/η γιατί έχεις κι εσύ λογαριασμό, όπως έχω κι εγώ!), ως κάτι το φυσιολογικό. ΟΧΙ. Βγείτε έξω!

Είμαστε τόσο προσηλωμένοι στις ηλεκτρονικές συσκευές, είτε αυτό είναι στη δουλειά μας με τους υπολογιστές είτε στο σπίτι με την καλωδιακή τηλεόραση και το Facebook, που ξεχνάμε να ζήσουμε ουσιαστικά.

Η φυσική έλξη δύο ανθρώπων δημιουργείται μέσω φερορμονών και μάντεψε! Οι φερορμόνες δεν βρίσκονται στα μηνύματα που στέλνουμε!

romance4

2) Πάρτε το χρόνο σας – CHILL! Αν αυτό που αναζητάς είναι μια μακροχρόνια σχέση πάρε το χρόνο σου και μην πέφτεις με τα μούτρα σε σχέσεις με ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε δευτερόλεπτο από το χρόνο σου. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο άτομο πραγματικά, αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να τον/την γνωρίσετε καλύτερα προτού “τρίξετε τους μεντεσέδες”.

3)Επιτρέψτε στο ρομαντισμό να πάρει τη θέση του στη σχέση σας. Ένα λουλουδι, μια βόλτα οι δυο σας για picnic, καλοί τρόποι, από την μεριά σας, κύριοι, ως επί το πλείστον, (όχι ότι οι κυρίες πρέπει να επαναπαύονται), σοβαρές συζητήσεις, ηλιοβασιλέματα – ξέρετε εσείς. Μπορεί να είναι πολύ κοινότοπο αυτό που λέω, ωστόσο ο η απλότητα του ρομαντισμού είναι η “κόλλα” που θα σας κολλήσει.

Οι απλές μικρές πράξεις είναι που θα εντυπωθούν στον άλλο και θα σας κάνει να κερδίσετε μια θέση επί καθημερινής βάσης στις σκέψεις του/της. Προσπαθήστε να βγάλετε τον χαζό σας εαυτό, να είστε πιο ευάλωτοι και πιο αυθεντικοί με τους ανρθώπους που αγαπάτε ή που σας ενδιαφέρουν, για το μοναδικό λόγο του ότι στους ανθρώπους αρέσει να ερωτεύονται αληθινούς ανθρώπους – στους φυσιολογικούς τουλάχιστον.

Πρέπει να μάθουμε να δίνουμε χωρίς να έχουμε την απαίτηση της ανταμοιβής, γιατί αν δεν βγάλουμε τον εαυτό μας εκεί έξω, δεν θα μάθουμε ποτέ τι χάσαμε. Μπορεί να είναι δύσκολο όμως πιάνει.

4) ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ! Μην χρησιμοποιείτε τους ανθρώπους. Εσύ που συνεχίζεις να στέλνεις υποννούμενα με λόγο και πράξεις ενώ δεν έχεις ουσιαστικές προθέσεις για το άτομο με το οποίο μιλάς, ειλικρινά μην το κάνεις.

Πέραν ότι στέλνεις λάθος μήνυμα τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τις προθέσεις σου, θα πληγώσεις έναν άνθρωπο οποίος το μόνο λάθος που έκανε ήταν να σου δώσει την αμέριστη προσοχή του. Να είστε ειλικρινείς απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που τους δίνετε ουτοπικές ελπίδες, αλλά κυρίως να είστε ειλικρινείς και αληθινοί απέναντι στους εαυτούς σας. Άκαρδα όντα!
romance35) Πάρτε ένα (ρημάδι) τηλέφωνο! Στην περίπτωση που δεν το ξέρατε, τα μηνύματα εφευρέθηκαν για ειδοποιήσεις της τελευταίας στιγμής ή για σοβαρά θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης όταν δεν μπορείτε να συνομιλήσετε. Πάρτε τηλέφωνο! Ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να προσδώσει ούτε το 1/10 των μηνυμάτων και των υπονοούμενων που μπορεί να στείλει μια φωνητική συνομιλία.

Τα μηνύματα με όποια εφαρμογή κι αν στέλνονται δεν θα έπρεπε να είναι το μόνο μέσο επικοινωνίας δύο ανθρώπων. Είναι το ίδιο να λαμβάνεις ένα μήνυμα του τύπου “Γεια σου, τι κάνεις” (που θα είναι γραμμένο υπό την μορφή “Geia s, ti kns?”) με το να βλέπεις να σε καλεί το όνομα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει; Θέσε τα στάνταρ σου επιτέλους!

Αγαπητοί μου, μια συμβουλή. Μπορεί να το παίζουμε αυνανίζοντες, ωστόσο δεν είμαστε. Μπορεί πολύ απλά να αρνούμαστε να δεχτούμε την αλήθεια του πόσο ρηχοί μπορεί να είναι μερικοί συνάνθρωποι μας, παρ’ όλα αυτά να φοβάστε την εξάντληση της υπομονής του υπομονετικού ανθρώπου.Γιατί, άπαξ και μας γυρίσει το μάτι, δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ να σας κοιτάξει. Και εμπιστευτείτε με όταν σας λέω, ότι δεν θα σας αρέσει καθόλου όταν θα γίνει αυτό.

 

romance5

Share.

About Author