7 πράγματα που θα προδώσουν έναν κακό μπαρμπέρη

0

Ο μπαρμπέρης ήταν ανέκαθεν πολύ σημαντικός για έναν άνδρα που προσέχει την εμφάνιση του. Είναι ένας επαγγελματίας που πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη και να είναι σύμμαχος μας για μια άρτια εμφάνιση. Πάμε να δούμε τα 7 πράγματα που θα προδώσουν έναν κακό μπαρμπέρη.

Άσχετα με την την τιμή του ξυρίσματος, ο μπαρμπέρης θα πρέπει να είναι σχολαστικός στη δουλειά του. Να προσέχει την καθαριότητα του μαγαζιού του και να ακολουθεί όλα τα στάδια που αποτελούν μια σωστή υπηρεσία.

Does your barber ask you the same questions?

Χρειάζονται κατά μέσο όρο 10 λεπτά για να αποστειρωθούν τα εργαλεία του μπαρμπέρη. Αν τον δείτε να χρησιμοποιεί απλά ένα σπρέι και να μην αντικαθιστά τα εργαλεία του με καινούργια, τότε μάλλον δεν έχετε έρθει στον σωστό επαγγελματία.

Αν ο μπαρμπέρης δεν προετοιμάσει το δέρμα πρίν το ξύρισμα, αυτό είναι ένα κόκκινο σημαιάκι. Είναι πολύ σημαντικό να ανοίγουν οι πόροι του δέρματος, έτσι ώστε να διευκολύνουμε το ξυράφι.

Θα πρέπει να είναι σε θέση να σου δώσει συμβουλές για τα προιόντα που ταιριάζουν στο δικό σου τύπο μαλλιών και γένια. Να μοιράζεται μαζί σου πληροφορίες.

A new blade is a must

Όπως κάνεις έρευνα για όλα όσα αφορούν το στύλ σου, το ίδιο ισχύει και για τον μπαρμπέρη. Αν τον ρωτήσεις για τις τελευταίες τάσεις στο αντικείμενο του και δεν ξέρει να σου απαντήσει, φύγε τρέχοντας…

Ο χρόνος είναι το κριτήριο για όλα. Αν δείτε οτι ο μπαρμπέρης κλείνει ραντεβού 10 λεπτών, αυτό σημαίνει οτι δεν δίνει την πρέπουσα βαρύτητα σ αυτό που κάνει.

Ένας καλός μπαρμπέρης δίνει μεγάλη προσοχή στην φροντίδα μετά το ξύρισμα. Όταν αυτό τελειώσει, πρέπει να καθαρίσει καλά το πρόσωπο απο υπολείμματα και να εφαρμόσει μια ζεστή πετσέτα για να καταπραύνει την επιδερμίδα.

Hot towel treatment

Share.

About Author