7 πρωτότυπες πολυθρόνες, με κορυφαιο σχεδιασμό!

0

Σύλληψη της ιδέας, οραματισμός και υλοποίηση! Τρία τόσο όμορφα στάδια, θα τους αθεράπευτα ρομαντικούς σχεδιαστές. Αυτούς που η ζωή τους είναι γεμάτη χρώματα, μοτίβα και υφάσματα. Έχοντας ολοκληρωσει έξι χρόνια στην ενότητα Decoration, δεν ήμασταν ποτέ τόσο ενθουσιασμένοι όσο σήμερα. Γιατί συνειδητοποιούμε πως η τέχνη αλλάζει την ζωή των ανθρώπων. Πως γεμίζει με χαρά ένα καθιστικό, πως μετατρέπεται ένα δωμάτιο σε πίνακα διακόσμησης.

Όλα αυτά συνέβησαν καθώς αντικρύσαμε την νέα σειρα με πολυθρόνες της Calia Italia απ το αγαπημένο μας Descelto. Σε προηγούμενο μας άρθρο είδαμε τους μοναδικούς της καναπέδες και ονειρευτήκαμε το δικό μας σαλόνι μ αυτούς. Τώρα όμως συμπληρώνεται η εικόνα που είχαμε συνθέσει, καθώς μελετάμε τις πρωτότυπες αυτές πολυθρόνες. Έχουν σαν βάση τους το ξύλο και το μέταλλο. Σε μαύρο ή καφέ στην πρώτη περίπτωση, σε ασημί, χρυσό ή bronze στην δεύτερη.

Οι τεχνικές κατασκευής είναι πραγματικά μοναδικές. Πως να περιγράψει κανείς την πλέξη της Giuggiola ή τα υπέροχα tropical prints της Mater Familias; Το ζωντανό ταμπά χρώμα της venere είναι κάτι το αξεπέραστο, το εκλεπτυσμένο κύρος της fleur ασύγκριτα επιβλητικό. Είστε λάτρεις του μοντέρνου; Η jacob είναι για εσάς.  Επισκεφθείτε το descelto στον Πύργο και μάθετε περισσότερα.

Giuggiola

Mater Familias

Norman

Venere

Jacob

Poli

Fleur

Share.

About Author