7+1 ιδέες για γρήγορη διακόσμηση

17

Μικρές ιδέες που μπορούν να επιφέρουν μεγάλες αλλαγές.

Εάν θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του χώρους σας εύκολα και γρήγορα,χωρίς να κάνετε πολλές αλλαγέςτολμήστε να κάνετε μικρές αλλαγές που μπορούν να αλλάξουν σημαντικά τη διακόσμηση του χώρου, με μία μόνο κίνηση.Δείτε εδώ μερικά ενδιαφέροντα tips:

1.Εκθέστε τη συλλογή σας από πορσελάνινα βάζα ή άλλα αντικείμενα στο τραπέζι της τραπεζαρία σας. Δεν χρειάζεται τα κομμάτια να μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, αρκεί να δένουν αρμονικά.
2.Εάν το καθιστικό σας βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την κουζίνα σας, χωρίστε τα με μία όμορφη κουρτίνα, για να μπορείτε να καλύπτετε την ακαταστασία του χώρου, όταν χρειάζεται.
3.Κάντε mix and match στην κρεβατοκάμαρά σας. Στρώστε το κρεβάτι σας, με σεντόνια και υφάσματα με διαφορετικά prints και χρώματα.
4.Προσθέστε vintage στοιχεία στο μπάνιο σας και συνδυάστε το μοντέρνο με το πιο κλασικό.
5Βάψτε ένα παλιό σας έπιπλο σε λευκό χρώμα για να το φρεσκάρετε και να δώσετε στον χώρο σας την αίσθηση του φωτεινού και του αέρινου.
6Καλύψτε έναν τοίχο με πιάτα, δίνοντας στη σύνθεση ένα σχήμα που μοιάζει απόλυτα με έργο τέχνης.
7Ντύστε με ταπετσαρία τα πλαστικά στόρια στην κρεβατοκάμαρά σας. Θα σας προσφέρει την απαραίτητη διακριτικότητα και επιπλέον θα προσθέσει κάτι στη διακόσμηση του χώρου.
8. Εάν θέλετε να αλλάξετε τις κουρτίνες του σαλονιού σας, μην τις πετάξετε,ντύστε με αυτές τις πολυθρόνες σας!

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες:

via

Share.

About Author