8 λάθη στην διακόσμηση του σπιτιού για έναν εργένη

0

Η πρώτη εικόνα ενός επισκέπτη στο σπίτι έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς o προσωπικός μας χώρος μας χαρακτηρίζει.

Για τον λόγο αυτό, το fashionist.gr εμας επισημαίνει μια σειρά απο συνηθισμένα λάθη που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση της συνολικής εικόνας.

Η πολυθρόνα για video games

Τα video games είναι μια αγαπημένη δραστηριότητα, αλλά δεν πρέπει να εξουσιάζει τον χώρο. Αντικατέστησε εν λόγω πολυθρόνα με δύο vintage κομμάτια που θα δώσουν στύλ στον χώρο.

Interior Turn Off

Όχι στις γλυκανάλατες φωτογραφίες

Σίγουρα λατρεύεις τις φωτογραφίες της παιδικής σου ηλικίας και της γιαγιάς σου, αλλά ένας τοίχος με αναμνήσεις δεν είναι και οτι πιο καλύτερο απο πλευράς διακόσμησης.

Interior Turn Off

Μάθε να διαλέγεις

Τα σύνολα σαλονιού που προτείνουν οι εταιρείες δεν είναι και οτι καλύτερο. Η σύγχρονη διακόσμηση αφορά το πάντρεμα αντικειμένων και τάσεων, γεγονός που μας οδηγεί σε ένα μοναδικό δωμάτιο. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να εισάγεις την προσωπικότητα σου στον χώρο.

Interior Turn Off

Τα σκεπάσματα

Όλοι στην εφηβεία μας είχαμε σκεπάσματα με τους ήρωες της Marvel, αλλά ένας εργένη που σέβεται τον εαυτό του αξίζει πολλά περισσότερα. Αν περιμένεις και παρέα, ένα set μεταξωτά είναι οτι πρέπει.

Interior Turn Off

Το ράφι με τα ποτά δεν είναι cool πλέον

Ένα απ τα πιο συνηθισμένα ανδρικά λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού είναι αυτό το ξεπερασμένο ράφι με τα ποτά. Δεν θα εντυπωσιάσεις κανέναν

Interior Turn Off

Άπλωσε στο μπάνιο σου ένα set λευκές πατσέτες

Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση για τον επισκέπτη σου απο μια καθαρή πετσέτα. Επίσης σαν λάτρεις του minimal, πάντα προτιμούσαμε το λευκό χρώμα καθώς λειτουργεί υπέροχα σε οπτικό επίπεδο.

Interior Turn Off

Μην χρησιμοποιείς πλαστικά φυτά

Όσο δαπανηρό κι αν είναι να ανανεώνεις συχνά τα λουλούδια στο σπίτι, πίστεψε με αξίζει τον κόπο. Δίνει πολλούς πόντους στον χώρο, άσε που είναι αρκετά αγχολυτικό να φροντίζεις τις γλάστρεςt.

Interior Turn Off

Δεν το κρατάς καθαρό

Όση διακόσμηση κι αν κάνεις, αν δεν είναι το σπίτι καθαρό δεν θα δείξει ποτέ όμορφο. Αφήνοντας τα άπλυτα να ξεχειλίζουν απ καλάθι, δεν θα σε βάλει στον σωστό δρόμο.

Interior Turn Off

Share.

About Author