Tα ζώδια σήμερα, Σάββατο 7 Ιουλίου

0

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Αυτό το διήμερο τα άστρα υπόσχονται συναίσθημα, αγαπησιάρικη διάθεση, τρυφερότητα και ρομαντισμό, ιδίως για Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ιχθύες, Καρκίνους και Αιγόκερους του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Κριός

Γενικά
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, Κριέ. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς, αλλιώς θα στεναχωρήσεις δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις το χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε τακτική, Κριέ μου, ξεχνώντας λίγο τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου, ώστε να μην παραμελείς το ταίρι σου. Διαφορετικά, τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζεις σιγά – σιγά στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ, να βάζεις πάρα πολλά ζητήματα σε μία σειρά. Μπορείς να συνεργαστείς και να επιτύχεις σε θέματα, που στο παρελθόν αδυνατούσες. Στα οικονομικά, πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Ταύρος

Γενικά
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, Ταύρε. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα, καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα που σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για θέματα που σε απασχολούν γενικότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Ταύρε μου, ώστε να μην πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις κάποια παρεξήγηση – άφησέ την γι’ αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά σου, Ταύρε, θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα, αλλά και λάθη που έχουν γίνει κατά το παρελθόν στο χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.

Δίδυμος

Γενικά

Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει, Δίδυμε, θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, για να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα. Θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική σου εξέλιξη και θα φέρουν ένα νέο τόνο στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμε, η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε πάντως να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Δίδυμε, σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Καλό είναι να αφήσεις για αργότερα τις σκέψεις που έχεις για κάποια αλλαγή. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κάνεις καθόλου έξοδα.

Καρκίνος

Γενικά
Μπορεί να θέλεις, Καρκίνε, να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Πρέπει όμως να κατανοήσεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου κι έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ό,τι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα, για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Καρκίνε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Ο ερωτισμός σου αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα, Καρκίνε μου, αλλά πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους και να μην προσπαθείς να τα λύσεις όλα μόνος σου. Θα γίνουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός, αφού θα έρθουν ξαφνικά έξοδα και πρέπει να κάνεις σωστό προγραμματισμό.

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, καλό είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές, αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Να ξέρεις, ότι έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ό,τι θέλεις, αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε μια περίοδο, Λέων, στην οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα σήμερα χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων μου, πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά εσύ έχεις άγχος, επειδή θέλεις να κάνεις τέλεια όλα τα πράγματα. Πρέπει να χαλαρώσεις, να δεις πως οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στη δουλειά σου, παραμένουν γερές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα έξοδα που θα κάνεις. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε άσκοπες δαπάνες, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Παρθένος

Γενικά
Κάποιες καθυστερήσεις κι αναβολές, Παρθένε, σ’ έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που δείχνεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε μου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις πράγματα, οπότε για αρχή σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι πάντως θα έκανε καλό και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν και μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδια σου. Το μέλλον διαγράφεται πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Οι αποδόσεις σου είναι υψηλές και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους. Θα νιώθεις καλύτερα και θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, για ν’ αντιμετωπίσεις δυναμικά όποιες προβληματικές καταστάσεις παρουσιαστούν. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί με το ζώδιό σου, ώστε να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Ζυγέ, θα καταπλήξει. Δώσε, λοιπόν, περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να δεχτείς την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, με στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Σκορπιός

Γενικά
Έχεις πάρα πολλές ευθύνες, Σκορπιέ, και καλείσαι να λύσεις προβλήματα και των φίλων σου. Βάλ’τα όλα σε μία σειρά, για να αντιμετωπίσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Μπορείς βέβαια να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρνα τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα, κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις, για να νιώσετε όλοι καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, Σκορπιέ, σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες της εργασίας και να δεις τα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Οι συνεργάτες σου είναι πλάι σου για να σε βοηθήσουν στο δρόμο προς την επιτυχία. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Τοξότης

Γενικά
Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, Τοξότη μου. Μπορείς να βάλεις τα πάντα σε μία σειρά, αφού έχεις αυτό το ταλέντο. Οι ευθύνες θα σου δημιουργήσουν άγχος, αλλά είσαι σε θέση να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σ’ ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις πάντως, ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Τοξότη, οι μυστικές συναντήσεις, οι καινούργιες γνωριμίες που έρχονται για τους ελευθέρους, αλλά και τα ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και, πάνω από όλα, δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές, θα βρουν τις λύσεις τους και θα συνεργαστείς επαρκώς, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διότι θα παρασυρθείς σε έξοδα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Μπορείς, Αιγόκερε, με ψυχραιμία και ισορροπία να λύσεις διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι υποθέσεις που σε απασχολούν, θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, Αιγόκερέ μου, που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου, Αιγόκερε. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά, θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οι οικονομικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Υδροχόος

Γενικά
Από σήμερα, Υδροχόε, οι καταστάσεις θα είναι πραγματικά καλές και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να τακτοποιήσεις προβληματικά θέματα που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν. Ξεκινάει μια περίοδος, που θα καταφέρνεις με πολύ ευκολία ό,τι θέλεις, αρκεί βέβαια να έχεις κάνει τον προγραμματισμό σου και τις αλλαγές που απαιτούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Υδροχόε μου, ν’ αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε σήμερα με το σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στη δουλειά σου, Υδροχόε, θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Ξεκίνα να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου και θα οδηγηθείς στην επιτυχία. Ισορροπείς σταδιακά πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου και κάποια θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Ιχθύς

Γενικά
Αυτή είναι μια μέρα, Ιχθύ, που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά, αφού η ενεργητικότητά σου θα είναι μεγάλη. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα και θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου πρόσωπα, για να τους πεις για πράγματα που σε κουράζουν και προβληματίζουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις με άτομα, που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα, Ιχθύ, που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου κατά το παρελθόν, με τη συζήτηση αλλά και με την αλλαγή της στάσης σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Από σήμερα η σχέση σου θα πάρει τροπή στο καλύτερο. Γίνε, λοιπόν, πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο δυναμισμός κι η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου, Ιχθύ. Μίλησε με τους συνεργάτες σου γι’ αυτά που σε απασχολούν, καθώς σταματούν τα σχέδιά σου και την υλοποίηση τους. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Share.

About Author